Maalämpöä, putkiasennuksia ja ilmastointitöitä

Kattavasti LVI-asennuksia asiakkaan tarpeen mukaan tehtynä Turun alueella

LVI-Lehtisaari on monipuolisten LVI-asennusten ykkönen. Toteutamme ilmastointi-, viemäröinti-, vesijohto-, ilmavesilämpöpumppu- ja maalämpöpumppujenasennukset kattavan kokemuksemme ansiosta nopealla aikataululla. Vankka kokemuksemme tuo säästöjä sujuvuuden kautta, joten palvelumme ovatkin varsin kustannustehokkaita asiakkaillemme. Tutustu ja tilaa varmoja toteutuksia »

Ilmastoinnit: Toteutamme kaikkien kiinteistöjen ilmastointityöt ammattitaidolla. Toteutamme IV-urakoinnit kartoituksineen ja huoltoineen, meiltä myös ilmalämpöpumppujen huollot.

Viemärit: Tukkeumia vai vuotoja? Teemme viemärihuollot- ja avaukset nopeasti. Selvitämme viemärikuvauksella putkiston todellisen kunnon, toimien oivana apuna ongelmia selvitettäessä sekä tulevia saneerauksia suunniteltaessa.

Vesi: Asiantuntevaa putkistohuoltoa myös vesijohtoihin. Huollata käyttövesiputket heti mahdollisten ongelmien ilmettyä. Laajan vesivahingon jälkien korjaus ei ole mitään kovin edullista puuhaa. Huom! Tarvittaessa teemme myös vesijohtojen sulatustyöt nopeallakin aikataululla.

Maalämpö ja ilmavesilämpöpumput: Huollamme maalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput kokemuksella. Huollamme ja korjaamme maalämpöpumput merkistä riippumatta.

Miksi tilata LVI-asennukset meiltä?

  • Vankka kokemus
  • Sujuva työprosessi
  • Turvallinen ja kestävä toteutus
  • Kustannustehokasta asiakkaalle

Tilaa nopea LVI-asennus soittamalla: 0400 740 159

Meillä toteutusjonot eivät ole kovin pitkiä, joten saat varsin nopeaa ja henkilökohtaista palvelua niin maalämpöön, putkiasennuksiin, ilmastointiin ja viemäreihin liittyen.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

LVI-Lehtisaari toteuttaa maalämpöasennukset, putkityöt, viemäriasennukset ja ilmastointityöt laajasti Varsinais-Suomen alueella, kuten Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Nousiaisissa, Maskussa, Liedossa, Ruskossa ja Kaarinassa. Kysy tästä »