Kokenutta ja nopeaa LVI-huoltoa

Tarvitsetko ammattitaitoista LVI-huoltajaa Turun alueelle?

LVI-Lehtisaari toteuttaa monipuolisesti ja osaavasti LVI-huoltoa Turun alueelle. Pikainen huoltopalvelumme hoitaa niin pienet kuin vaativatkin huolto- ja korjaustoimenpiteet. Kysy lisää LVI-huoltopalvelustamme, kerromme mielellämme ratkaisun ja vaadittavat toimenpiteet. Huollot viimeisen päälle kestävin ratkaisuihin – ota yhteyttä »

Ota yhteyttä - LVI-Lehtisaari palvelee!

LVI-Lehtisaari toteuttaa LVI-huoltoja asiakkaan tarpeen mukaan mm. Turussa, Naantalissa, Raisiossa, Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Liedossa ja Kaarinassa. Tiedustele lisää, korjaamme mielellämme niin pienet nippelit kuin vaativammatkin kokonaisuudet.

Monipuolista ja osaavaa LVI-huoltoa 

Ilmastoinnit:

Toteutamme kaikkien kiinteistöjen ilmastointityöt ammattitaidolla. Toteutamme IV-urakoinnit kartoituksineen ja huoltoineen, meiltä myös ilmalämpöpumppujen huollot.

Viemärit:

Tukkeumia vai vuotoja? Teemme viemärihuollot- ja avaukset nopeasti. Selvitämme viemärikuvauksella putkiston todellisen kunnon, toimien oivana apuna ongelmia selvitettäessä sekä tulevia saneerauksia suunniteltaessa.

Vesi:

Asiantuntevaa putkistohuoltoa myös vesijohtoihin. Huollata käyttövesiputket heti mahdollisten ongelmien ilmettyä. Laajan vesivahingon jälkien korjaus ei ole mitään kovin edullista puuhaa. Teemme myös vesijohtojen sulatuksia ripeällä aikataululla.

Maalämpö ja ilmavesilämpöpumput:

Huollamme ilmavesilämpöpumput ja maalämpöpumput kokemuksella. Huollamme ja korjaamme maalämpöpumput merkistä riippumatta.